Codemen vahvasti mukana Valtio Expossa

Vuoden suurin valtionhallinnon tapahtuma Valtio Expo lähestyy ja se pidetään Marina Congress Centerissä 9.5.2023

Codemenin ständillä on tänä vuonna esittelyssä myös eQual-toimintamalli, joka on yrityksemme uusi palvelu digitaalisen  yhdenvertaisuuden ja aidon saavutettavuuden osalta. 


Lisäksi vieraitamme viihdyttää karikatyyritaiteilija Teppo Järvi - tule juttusille ja samalla hakemaan hauska muotokuvamuisto päivästä!

Ständillämme tapahtuu - mukana myös hauskaa taidetta

Tänä vuonna Valtio Expon teema on kestävä ja kannatteleva julkishallinto. Aihetta käsitellään asiantuntemuksen, kokemuksien, ajatusten ja oppien kautta.

Ständimme sisällä puheenaiheina ja esittelyssä:

  • Codemen tarjoaa huippuluokan asiantuntijat yritysten ja organisaatioiden IT-hankkeiden tueksi - tärkeänä kulmana tänä vuonna digitaalisen yhdenvertaisuuden hankkeet ja asintuntijat


    Codemenin sisaryritys Q-Factory Oy on perustanut uuden liiketoimintayksikön eQualin, jonka keskiössä on palvelun koko elinkaaren kattava eQual-toimintamalli ja palvelukokonaisuus. eQual tuo huippuluokan asiantuntijat osaksi yhdenvertaisuuden hankkeita. Tule kuulemaan lisää, kuinka syntyy aito saavutettavuus ja kuinka Codemen voi olla siinä apuna eQual-palveluidensa myötä!


  • Q-Factory testaa ja varmistaa laatua

    Suomen suurin riippumatonta ohjelmistotestausta ja laaduvarmistusta tarjoava Q-Factory myös esillä ständillämme. Kun tähtäimessä on mielenrauha, kysy lisää monipuolisista testauspalveluistamme!


  • Caleo yhdistää asiantuntijat ja projektit älykkäästi


    Caleo on digitaalinen palvelu asiantuntijoiden- ja alihankkijaverkostojen hallintaan. Kasvava ja menestyvä liiketoiminta vaatii ihmisiä. Me näytämme, kuinka löydät oikeat tekijät tarpeisiisi Caleolla.

Nappaa talteen hauska muotokuvamuisto - karikatyyritaiteilija Teppo Järvi mukana ständillämme koko päivän

20221216_213712-2000

Osastomme vieraita viihdyttää karikatyyritaiteilija Teppo Järvi. Tule juttusille ja samalla nappaamaan itsellesi hauska muisto päivästä muotokuvan muodossa! 

Valtio Expon ohjelma ja ilmoittautumiset

Valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma järjestetään 9. toukokuuta 2023 klo 8.00-16.00 Helsingissä, Marina Congress Centerissä.

Tule mukaan mielenkiintoisten puheenvuorojen, inspiroivien keskustelujen ja avartavien tietoiskujen äärelle! Luvassa myös kaikkien rakastamaa messutunnelmaa sekä huikeat Valtio Expo -jatkot. Ilmoittautumislinkin tapahtumaan löydät alta!

Misa Ahola ja Ari-Pekka Saarela

Saavutettavuus on laatua – laatu on saavutettavuutta

Codemenin sisaryritys Q-Factory Oy on perustanut uuden liiketoimintayksikön eQualin, jonka keskiössä on palvelun koko elinkaaren kattava eQual-toimintamalli ja palvelukokonaisuus. 

Toimintaa luotsaa alan kokenut konkari Ari-Pekka Saarela. Hänen ympärilleen on koottu viisihenkinen käytettävyys- ja saavutettavuustiimi, eQual. Se tuo asiantuntijat osaksi yhdenvertaisuuden hankkeita. Tule juttusille - Ari-Pekka on mukana ständillämme avaamassa saavutettavuuden näkökulmia. 

 

Voimmeko olla avuksi?

Olemme julkishallinnon vahva kumppani ja toimimme useiden eri organisaatioiden ohjelmistokehityskumppanina. Asiantuntijamme välitämme teille vahvalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella juuri silloin, kun olette tekijöitä vailla ja juuri niin pitkäksi aikaa, kun teillä on tarvetta. Voimmeko olla avuksi teillekin?

Täytä tiedot alle ja olemme yhteydessä